Biografie

Maak kennis met de veelzijdige zanger en entertainer Michel van der Meer, wiens stemgeluid bekend staat als “The Voice.” Zijn indrukwekkende repertoire telt zo’n 400 nummers, wat garant staat voor een muzikale reis door de tijd.

Zijn optredens bestrijken een breed spectrum van muziekgenres, van vrolijke en dynamische liedjes uit vroegere tijden voor een senioren publiek, tot tijdloze klassiekers zoals die van Tom Jones, Engelbert Humperdinck, Neil Diamond, Michael Bublé, Elvis Presley, en vele Nederlandse hits van bijvoorbeeld Django Wagner, Andre Hazes en andere populaire volkszangers van de laatste decennia.

Met jarenlange ervaring op diverse locaties, variërend van bedrijfsfeesten tot sportverenigingen, restaurants, cafés, openluchtpodia en privéfeesten, weet Michel elk moment onvergetelijk te maken. Hij legt de nadruk op interactie met het publiek, en past zijn volume aan om de perfecte sfeer te creëren.

Of je nu een intiem diner met rustige achtergrondmuziek wilt of een spetterend feest waarbij de zaal op zijn kop staat, Michel heeft het juiste repertoire en de juiste sfeer om jouw feest onvergetelijk te maken.